keskiviikko 2. tammikuuta 2013

2.1. Kuala Lumpur


Rentoudun taas uima-altaalla Lotan ja Jukan kanssa puoli kahteen asti. Sitten on aika pakata laukut ja lähteä taas liikkeelle. Lotta ja Jukka pitävät minusta hyvää huolta loppuun asti ja tulevat saattamaan minua bussille. Se muuttuukin urheilusuoritukseksi, kun aika käy vähiin eikä bussia meinaa löytyä pilvenpiirtäjien ja rakennustyömaiden joukosta. Lopulta juoksemme kieli vyön alla ja ehdin vain nipin napin bussiin, jossa Oscar ja Alberto jo istuvat. Hyvin hätäiset jäähyväiset ja bussi lähtee liikkeelle kohti Malesian pääkaupunkia Kuala Lumpuria.

Oscar on valinnut jonkinlaisen luksus bussin matkavälineeksi BusOnlineTicket.com:sta. Sohvan oloisia penkkejä on rivissä vain kolme ja tilaa on runsaasti. Vettä alkaa taas sataa kaatamalla. Rajan ylityksen jälkeen maisema on pelkkää öljypalmuplantaasia KL:ään asti. Ihmisiä ei näy lainkaan. Tie on viiva suora joten keskityn katsomaan Photoshop tutoriaaleja tietokoneelta koko matkan.

Saavumme ilta myöhällä KL:ään. Kaupunki vaikuttaa ihan tavalliselta aasialaiselta suurkaupungilta, tosin muslimimausteilla. Suhteellisen siistiä, mutta ei lainkaan niin perfektionistisen upeaa kuin Singaporessa. Majoitun eri paikkaan kuin pojat, BackHome hostelliin. Paikka on modernin tyylikäs, oikein hyvä hostelliksi. Syön vielä pikaisesti iltapalaa vastapäisessä buddhalaisessa kasvisravintolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti