sunnuntai 13. tammikuuta 2013

11.1. Ko Bulon Leh - Ko Lipe


Aamulla vesi on korkealla ja pikku resorttimme hehkuu aamuauringossa. Vallitsee täydellinen rauha, koska tällä rannalla ei ole muita resorteja eikä veneliikennettä. Puolen päivän aikaan hyppäämme tees veneeseen. Saarihyppelyn tahti sen kuin kiihtyy.

Pansand Resort näyttää upealta. Hiekka on valkoista ja pehmeää ja rannalla on vain muutama turisti. Sääli että tämä resortti oli täyteen varattu. Pulahdan speed boatia odotellessa uimaan rantaveteen, ennen kuin matka taas jatkuu.

Karstikalliosaaret jäävät taakse ja tästä etelään saaret ovat vain tavallisia saaria. Ajamme Ko Adangin vierestä Ko Lipelle. Ko Adang on iso saari ja täysin suojeltu. Vuoria pettävä viidakko ja valkoiset rannat ovat koskemattomia.

Ko Lipellä touhukkaat lady boyt pitävät kelluvaa laituria. Daniel kertoi eilen, että thaimaassa pojat saattavat aloittaa hormonihoidon jo 11 vuotiaana. Nämä kaverit ovat varmaan aloittaneet liian myöhään. Partaaakin näyttää kasvavan.

Taksiveneellä Sunrise Beachille. Sekä Pattaya että Sunrise beach ovat tupaten täynnä resortteja, ravintoloita ja veneitä. Sunrise on sentään hiukan parempi kuin Pattaya, vaikka veneitä tälläkin rannalla on liikaa. Pattayan hiekka on ihanaa valkoista puuteria, mutta uimaan ei mahdu veneliikenteen takia käytännössä lainkaan. Voisivat yhtä hyvin päällystää hiekkarannan betonilla. Toimisi edes paremmin laiturina.

Katrin etsii meille bungalowin rannalta (1200 bath). Käymme kävelemässä turistikadulla ja syömme illallista. Illalla toikkaroin hetken itsekseni ja näen naapuriresortissa jättimäisen lepakon, lentävän koiran, joka kiertelee lappujen valokeiloja hankkimassa ilta-ateriaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti